DJ KRATOS je dnes již renomovaný pražský DJ, který se taneční hudbou zabývá a aktivně se jí věnuje už od dětství. Stala se tak součástí jeho každodenního života, jak tomu má u správného DJ být.

DJ KRATOS začínal jako DJ na akcích společenského typu a z menších svatebních akcí se postupně vypracoval až k akcím většího kalibru na zámcích či v jiných významných prostorách.

Postupně se stává také klubovým DJ a producentem, neboť vášni je třeba jít naproti. Jako správný klubový DJ si libuje v technice scratchování na gramcích. Ono totiž dodat do výsledného DJ mixu něco „typicky svého“ je vždy lepší, než jen napojovat jednu skladbu na druhou.

V roce 2018 začíná etapa jeho úzké spolupráce se stand-up perfomérem Tigranem Hovakimyanem a DJ KRATOS se tak stává DJ na stojáka (tj. součástí úspěšného programu zvaného „stand up comedy battle“).

Obliba DJ KRATOSE v poslední době stoupá, což dokládá počet akcí, na nichž se již jako DJ objevil. Rád si však najde čas i na Vaši párty či soukromou akci, protože poznávat nové patří k přirozené výbavě každého solidního DJ.

Motto:

Jestliže Vám někdo tvrdí, že něco nejde, není to možné či že to nedokáže, neberte si z něj rozhodně příklad. Rozbijte ono laciné „To nezvládnu“, překročte hranice sebe sama a vězte, že nakonec to přece dáte. Jen tak se totiž můžete posouvat kupředu.

DJ KRATOS™/RESIDENT DJ RESTAURANT & HOTEL NEBOZIZEK & WEDDINGS & STAND UP COMEDY BATTLE
Restaurant a hotel Nebozízek Petřínské sady 411 118 00 Praha 1 – Malá Strana
BOOKING +420 724 81 81 81